2016-09-08 09:32:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Túlhajszolta magát az utóbbi időben

Napi horoszkóp szeptember 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Rossz a közérzete, túlhajszolta magát az utóbbi időben. A bolygóállások is arra figyelmeztetik, hogy jól teszi, ha kicsit jobban odafigyel az egészségére. A baj megelőzhető, és jóra fordítható, ha idejében észreveszi a jeleket. Aggodalmaskodni viszont felesleges!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A stresszt ma nehezebben viseli el, mint máskor. Ha napközben nem teheti, akkor legalább este kapcsolódjon ki egy kicsit. A sok bosszúság, ami a munkahelyén éri, gyomorpanaszokat, vagy fejfájást okozhat. Jó lenne, ha nem fojtaná mindig magába a haragját!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valami váratlan dolog történhet ma önnel, talán feltűnik az életében valaki, aki megdobogtatja a szívét... Ne ijedjen meg, és főleg ne zárkózzon el a szerelem lehetősége elől!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kiemelkedő napra számíthat a karrierje szempontjából. Talán a régi munkahelyén kap új kihívást, de az is lehet, hogy máshonnan érkezik egy jó ajánlat. Fontolja meg a dolgot, és csak annyit vállaljon, amennyit felelősséggel el tud végezni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Előfordulhat, hogy egy titkos hódolója üzenetet küld önnek, csak vigyáznia kell arra, hogy ez ne kerüljön a napvilágra. Ha visszautasítja az illetőt, azt is kedvesen és udvariasan tegye, különben könnyen kiválthatja a rosszindulatát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ma különösen fontos, hogy szét tudja választani a lényeges dolgokat azoktól, amelyek figyelmet sem érdemelnek. Nagy a nyomás önön, és nem szabad szétapróznia az energiáit! Sajnos ma a bosszúság sem kerüli el, egy tervével kudarcot vallhat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A pénzügyekkel kapcsolatban legyen fegyelmezett, csak olyasmire költsön, amire valóban szüksége van. A mai nap egyébként pozitív fejleményeket tartogat, új ismeretséget is köthet egy érdekes emberrel!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindennel sikeres lesz, amibe ma fog bele, az üzleti életben különösen szerencsésen alakulnak a dolgai. Egy nehéz konfliktussal viszont számolnia kell, talán a családjában tör felszínre egy régi probléma. Most önnek kell igazságot tennie!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Sajnos kaotikusnak látszik a nap. Nem kellene ennyi különböző feladatot elvállalnia, inkább koncentráljon egy dologra, így biztosan többre jut... Hagyatkozzon az ösztöneire, a belső hang most sem téved!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ha vannak gyermekei, most rájuk kell koncentrálnia. Tegye félre egy kicsit a munkát, és szervezzenek délutánra egy közös programot! Sajnos váratlan kiadások adódhatnak, emiatt átmenetileg anyagi nehézségei lehetnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha vannak gyermekei, most rájuk kell koncentrálnia. Tegye félre egy kicsit a munkát, és szervezzenek délutánra egy közös programot! Sajnos váratlan kiadások adódhatnak, emiatt átmenetileg anyagi nehézségei lehetnek.

Halak: II. 19. - III. 20. 
Ma valaki számon kéri önön az ígéretét, amiről valóban megfeledkezett. Kérjen elnézést, és teljesítse, amivel elmaradásban van. A pénzügyeiben kedvező fordulat várható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: